dijous, 15 de setembre del 2016

Estem A PUNT.

És un punt.

Només un punt.

El punt és la fracció més petita de la línia, però sense els punts la línia no existiria.

Podem parlar de moltes classes de punts. Punts cardinals, punt de vista, punt d'honor, punt de mira, punt i a part, punt i coma, fins i tot dos punts i també punt final.

Hi podríem afegir els punts que lliguen, el punt de creu i els punts de sutura... D'una manera molt simbòlica, en aquest cas, hi podríem afegir també els punts suspensius...

El nostre punt no es cap d'aquests, el nostre punt és un punt d'esperança. El nostre punt es farà gran, més gran que tots nosaltres. És un d'aquells punts que entren dins del cor i deixen petjada. És el punt de l'interrogant, és el punt de l'admiració, no és pas un punt i a part, no. El nostre punt és un punt i seguit.

Doncs, sí! El nostre punt i seguit, serà el nostre punt de partida. El nostre punt d'arribada. El nostre punt de seguir i seguir, sense defallir, sense aturar-nos, sense cansar-nos. Serà el nostre punt de llum, la nostra fita.

No podem perdre el punt, aquest punt ha de ser la nostra guia, el punt de la nostra llibertat, el punt que ens portarà, sense dubtar cap a la independència. La independència d'aquesta pàtria petita, que sens dubte, serà a partir d'un punt que la farem gran.

Estem A PUNT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada